Vacature Stage

Stage lopen bij Z&D Op Maat: Je opleiding in de praktijk

 

Omschrijving

Z&D Op Maat biedt zorg aan Cliënten en wil zich onderscheiden als leerbedrijf. Wij hebben voor alle beroepsopleidingen in de zorg een stageplek op maat. Dus ook voor jou! Na je aanmelding bij het stagebureau zoeken we samen met jou naar de beste stageplek. We houden rekening met je voorkeuren zoals de cliëntengroep (jongeren of verstandelijk gehandicapten of in de dagbesteding) en de locatie.
Overigens vinden wij het niet alleen belangrijk dat jij leert van ons, wij willen ook leren van jou! Als stagiair breng je tenslotte ook kennis, vaardigheden en nieuwe inzichten mee en daarmee doen wij ons voordeel. Zo werkt het twee kanten op. Daarom zijn ook studenten die een onderzoeksstage doen in het kader van hun opleiding, bijvoorbeeld voor een afstudeertraject, meer dan welkom bij ons.

Vereisten

Contact met het stagebureau?

Je kunt je aanmelden door te solliciteren, CV en motivatie toe te voegen. Word je collectief door je school geplaatst? Neem dan contact op met je stagebegeleider op school.
Als je eerst wat meer wil weten over Z&D Op Maat, kom dan even langs. Je kunt ook altijd even bellen met de medewerkers op het stagebureau. Studenten van de volgende beroepsopleidingen kunnen solliciteren naar stageplaatsen:

 

MBO opleidingen:

Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

Maatschappelijke Zorg

Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)

 

Volg je een andere opleiding of wil je een onderzoek doen in het kader van je afstudeeropdracht, neem dan telefonisch contact met ons op 0558436829