Samenwerkingspartners

MTV Arnhem: Ondersteuningspunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem biedt alle mantelzorgers, jong en oud, in de gemeente Arnhem ondersteuning.

Vrijwel iedereen krijgt wel eens te maken met mantelzorg. Het geven van mantelzorg (voor langere tijd hulp bieden aan een familielid, buur, vriend(in) of kennis) wordt vaak als iets vanzelfsprekends gezien; je geeft zorg vanuit persoonlijke betrokkenheid. Maar mantelzorg komt er altijd extra bij, naast andere zaken in het leven die belangrijk zijn, zoals een gezin, werk, hobby en sociale contacten. Om dat vol te kunnen houden is het belangrijk om op tijd hulp te vragen en niet te wachten tot het geestelijk of lichamelijk te zwaar wordt.

Ecabo: De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). Erkende leerbedrijven – zowel bedrijven als zzp’ers – zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

 

Synensis: Werken in branches waar je verstand van hebt, weten waar je over praat en de vak verstaan, Synensis zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek!

Als mensen op de juiste plek zitten en een baan hebben die bij hun interesse, ambities en mogelijkheden past, gaan ze met plezier naar hun werk. Dan pas komen hun talenten echt tot bloei en kunnen ze het verschil maken. Dat geldt zowel voor de mensen die via synensis een baan vinden, gedetacheerd of uitgezonden worden, als voor hun eigen mensen.

De externe missie is het vinden van de beste combinatie van mensen en hun baan. Zeg maar, de ideale match tussen vraag en aanbod. Daarom bouwen zij aan langdurige relaties met de klanten, leveranciers en de eigen mensen. Open communicatie staat hierbij hoog in de vaandel! De interne missie is het bieden van een optimale balans tussen werk, opleiding en privé voor alle medewerkers van Synensis.