Wie zijn wij

Wat doen wij?

Zorg en Dienstverlening Op Maat is een groeiende thuiszorgorganisatie waarin de persoonlijke dienstverlening aan cliënten voorop staat. Dit doen we altijd vanuit een kleinschalige werkwijze omdat we geloven dat zorg mensenwerk is en geen standaardproduct. Onze integrale zorg is persoonlijk en professioneel en wordt niet behaald door complexe regels. Wij bieden begeleiding, dagopvang, en 24uurszorg aan ouderen en gehandicapten, tevens verlenen wij dezelfde zorg aan asielzoekers. Daarnaast bieden wij ook zorg aan voor forensische zorg en zijn we actief in de jeugdhulpverlening.

Kortom wij zorgen ervoor dat zorg dichtbij en optimaal is voor mensen en gezinnen met psychische problemen, ziekte, beperking en/of die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen uit te vallen. We zijn laagdrempelig en werken ambulant: we komen naar de cliënt of het gezin toe en laten niet snel los.

Wat heeft Zorg & Dienstverlening Op Maat te bieden?
– Hulp bij het leren omgaan met uw beperkingen en zaken waar u tegen aan loopt
– Hulp bij het opbouwen van sociale contacten en dag- of vrijetijdsbesteding
– Hulp bij het draaiend houden van uw gezin en huishouden
– Hulp bij het aanbrengen van een dag structuur
– Hulp bij het op orde brengen en houden van uw administratie en financiën

Bij Z&D gaan we resultaatgericht te werk. Dat wil zeggen dat we u en uw (directe) omgeving betrekken bij de ondersteuning. Daarnaast staat niet uw beperking centraal, maar kijken we juist naar de mogelijkheden die u heeft ondanks uw beperking.
Bij Z&D Op Maat kunt er van uit gaan dat u de juiste hulp en/of ondersteuning krijgt die bij u past. De zorg is altijd dicht bij u.